Lakossági egészség megőrzés

Z:\Etalon PALYAZATOK neve es eve szerint\A Nyert NEA - 2021-23 ECO- EEE uj nemzedék, közzösegi környezet\ÉÉÉ\2022\ME_logo_szines_HU_440x270.png Z:\Etalon PALYAZATOK neve es eve szerint\A Nyert NEA - 2021-23 ECO- EEE uj nemzedék, közzösegi környezet\ÉÉÉ\2022\NEA.png

 

 

Célunk, hogy a lakosságot tájékoztassuk az egészségmegőrzés fontosságáról.

Projekt címe: Lakossági egészség megőrzés

Pályázati azonosító: NEAO-KP-1-2021/10-000174

Az Élet és Érték Egyesület 2012 évtől egészségmegőrzéssel kapcsolatos szűrő és egészségfejlesztő programokat valósít meg, rendezvényeket szervez, oktató, marketing tevékenységet folytat.

Szűrések és a betegségeket megelőző tevékenységek/életmódváltás fontosságát és hazai elterjesztését. Betegtájékoztató kiadványok készítése kiadása és terjesztése. Előadások, találkozók szervezése oktató jelleggel, illetve országos szintű orvos-beteg találkozók megvalósítása. Célunk, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt kapjon a lakosság a krónikus betegségekről, azok felismeréséről és megelőzéséről.

A projekt hosszútávú eredményeként egy rendhagyó konferenciasorozat elindulását akarjuk elérni, ami egy olyan produktív színteret biztosít a régióban működő civil társulások számára, ahol megoszthatják tapasztalataikat, véleményüket, segíthetik, támogathatják egymás működését, fejleszthetik saját tevékenységeiket. A civil szervezetek hatékonyabb működés és közös fellépése közvetetten az általuk képviselt rétegeket is eléri majd, kiterjesztve jelen projektunk társadalmi és szociális hasznosságát. Eddig megszerzett szakmai tapasztalatainkra hagyatkozva úgy gondoljuk kellő szakmaisággal és rutinnal fogjuk megszervezni a programokat.

A konferencia és fórum során lehetőségük nyílik a résztvevőknek más szervezetekkel való kapcsolatépítésre. A hasonló céllal foglalkozó, egy téma köré szerveződött szervezetek összefogása kiemelkedő fontosságú a civilek működése során, ezért a rendezvény közösségépítés szempontjából is jelentős szereppel bír. A támogatás révén megvalósuló Konferencia és civil fórum programunkkal a megjelent civil szervezetek hatékonyabb működését szeretnénk elősegíteni, ezért neves előadók tolmácsolásában olyan témákat érintünk, melyek valamennyiük számára hasznos tudást közvetít. A rendezvényen 300 fő megjelenésére számítunk, mely érdekében a Közép Magyarországi régióból 200 egészségmegőrzéssel, prevencióval foglalkozó szervezet értesítünk a rendezvényről, postai, elektronikus vagy telefonos úton. A szoros kapcsolatok kialakításától és a közös feladatvégzéstől reméljük a foglalkoztatottak számának növelését.

Amennyiben érdekli a program kérjük keressen minket az alábbi elérhetőség valamelyikén:

C:\Users\hni\Doksik\Etalon cégek szervezetek\Élet és Érték Egyesület E3\ééé logo kicsi.jpg

Élet és Érték Egyesület, 1118 Budapest, Schweidel u. 39/a. Adószám: 18210802-1-43

E-mail cím eletesertek@gmail.com Honlap: http://eletesertek.hu/

Telefonszám: +3614670356, Telefonszám: +36 70 3228812

http://eletesertek.hu/wp-content/uploads/2019/05/egyuttm.png