Fejlesztői, Nevelői programok, Családi Élményközpontunkban

Az Élet és Érték Egyesület 2012 évtől egészségmegőrzéssel kapcsolatos szűrő és egészségfejlesztő programokat valósít meg, rendezvényeket szervez, oktató, marketing tevékenységet folytat.

A szervezetünk fő tevékenysége az egészség megőrzés. Emellett létrehoztunk egy Családi Élményközpontot, ahol elsősorban gyerekeknek különböző témájú fejlesztő programot csinálunk, de a szülőknek is szervezünk oktatásokat.

Szervezetünk az egészség megőrzés fontossága mellett új célokat tűzött ki. Tervünk az, hogy önkéntes tanácsadókkal bővítjük csapatunkat, akik fix időpontokban tudnak foglalkozni az érdeklődő családokkal. Hosszú távú együttműködésünkkel reméljük, folyamatosan bővíthetjük dolgozóink valamint önkénteseink létszámát. További célunk ezzel szervezetünk ismertsége és a későbbiekben tevékenységünk terjesztése országos szintűre.

Terveink között szerepel, hogy az Élményközpontunkat minél több programmal, élménnyel megtöltsük. A célcsoportot bővítenénk, a szülők, gyerekek mellett a nagyszülőket is bevonnánk. A programok számát sűrítenénk, az egészséges életvitelhez kapcsolódó sportolási lehetőségek számát is növelnénk, ovitornával, nyugdíjas tornával, sport bajnokságokkal. Szeretnénk az ország különböző pontjaira, rendezvényeire kitelepülni, bemutatni az Egyesület munkáját. Ha a járványhelyzet már lehetővé teszi, akkor a füredi önkormányzattal összefogva, a füredi programokon bemutatkozna az Egyesület, adománygyűjtés céljából is.

Amennyiben érdekli a program kérjük keressen bennünket!